Tangram újra a Schallwelle jelöltjei között

A német elektronikus zenei díj, a Schallwelle Preis szervezői idén ismét két kategóriában is jelöltek: a "legjobb külföldi előadó" és a "legjobb külföldi lemez" díjra. Tavaly összesítettben a tizedik helyezést kaptam, ami nagyon nagy eredmény (a Layers lemezszerződésem gyakorlatilag ennek köszönhető). Ezúttal két albumom, az idén megjelent "Layers" és a régebbi megjelenésű "Mindwaves" került bele a kalapba. 

A korábbi években olyan előadók kaptak díjat, mint Wolfram der Spyra, Tangerine Dream vagy Klaus Schulze.

Az idei jelöltek között Brian Eno, Jerome Froese és a Loom is megtalálható. Ezúttal még egy magyar előadó, Weldroid is jelölhető. 

A közönség szavazataira is számítanak a szervezők, a szavazatok 50%-ban számítanak bele a zsűri döntésébe. A közönségszavazatokat január 31-ig várják, a következő két weboldalon: legjobb külföldi előadó illetve legjobb külföldi album

A díj nem jár pénzjutalommal, csupán szakmai presztízst jelent. Köszönöm, ha munkámat szavazatoddal te is támogatod (mindegyik kategóriában 3-3 szavazatot lehet leadni, így Weldroidot is támogasd, ha tudod)!

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr164978430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása