Készül az új, egyben utolsó Tangram-lemez

tangram-layers.jpgA napokban elkészül 21. lemezem, amely a "Layers" névre hallgat. A különböző trackek különböző stílusokban íródtak, így még utoljára - ez lesz az utolsó instrumentális albumom - beleadok mindent. Persze most vagyok a legelégedetlenebb az eredménnyel, bár lesznek benne fordulatok, meg drasztikus stílusváltások, remélem egy egységes egésszé alakul. Lesz benne például egy vicces track is, "Modern Losses" címmel, ami a régi krautrock-os hangzással operál, ezt mondjuk majd egyszer élő zenekarral szívesen előadnám.

A neten a lemez előzeteseként májusban már megjelent az album első tíz perce, azóta 350 körüli ember nézte meg, ez azért mutatja, hogy nincs túl nagy érdeklődés a muzsikám iránt. Persze simán megeshet, hogy nem is jó zene. Na, majd a Layers után megmondjátok. Remélem :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr94760675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása