Útvonalválasztás

utvonal.jpgSokszor felmerült már bennem, hogy abbahagyom a zenélést. Ezek a fellángolások persze mindig olyankor jöttek, amikor épp egy sikertelenségi periódusom kellős közepén voltam, és azt gondoltam, hogy nem éri meg, több az input, mint az output, csak tolom bele az energiát, pár lelkes rajongón kívül nem érdekel mást - pedig ott a széles internetközönség, mégsem kelt egy-egy albumom akkora hullámokat, amekkorát én elvárhatónak tartanék. Nem generálódik több hallgató, vannak napok, amikor egyáltalán senki nem látogat az oldalaimra, sőt, alig egy-két blogposzt születik évente a zenéimről, így nyilván nem kerülök új fülek elé. Az ambient szűkös keretei - kevés koncert, kevés vendég, kevés műsoridő a bárhol - kezdenek kiábrándítani. 

A Seeing Me dal sikere viszont egyértelműen megmutatta, hogy a könnyebb stílusban van, lehet keresnivalóm. Így tehát, a Layers című készülő lemezem lesz az utolsó, amit ambient / space / psychedelic stílusban készítek, ez meg fog jelenni igazi CD-n, igazi kiadónál, így lesz keretes szerkezetű a Tangram-életút (ami a Highway Ambience-szel kezdődött, ugyanúgy kiadónál-CD megjelenéssel). Ezután a Seeing Me kapcsán megismert Carole Nickersonnal fogunk közös dalokat csinálni. Nem feltétlen albumban, hanem single megjelenésekben fogunk gondolkozni, az énekes daloknak úgy is ez a legjobb formája, nem kell összevárni 10-12 számot, amint kész van, lehet publikálni. Így a név elalszik (új név kitalálása folyamatban), megmaradnak a régi lemezek, és még az is lehet, hogy majd valamikor születik Tangram album. De meg kell újulnom, és új utakat kell keresnem, az már biztos. Mivel a zenélést abbahagyni nem tudom és nem is akarom (az ilyesmi kirohanásaim mind ilyen véglegesnek tűnő döntéseket szültek, amiket később megbántam), így tovább keresem a helyem a zene világában. Remélem oda is velem tartotok.

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr654674780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása