Statusreport

Az elmúlt pár hónap eléggé zűrös és fárasztó, sőt, mi több: stresszes volt. Az engem ismerők jelentős őszülést tapasztaltak és tettek szóvá rajtam, 5 kilótól szabadultam meg, de itt vagyok, élek és most már úgy tűnik minden rendben.

A stressz okozója a kilátástalan anyagi helyzet, amit a fizetni nem szándékozó ügyfelek miatt kellett megélnem, hosszú hónapokon át. Anyagi megfontolásból úgy döntöttünk, hogy elköltözünk a XII. kerületi lakásból, amit béreltünk és egy ferencvárosi lakásba jövünk, amit KKovacs tulajdonol, tőle béreljük április végétől. A költözés maga egy kemény feladat volt, gyakorlatilag feleakkora területre kellett bepasszíroznunk magunkat, mint amekkorában eddig laktunk, de őszintén mondom, hogy megérte. Nagyon jó környék, közlekedési szempontból és közösségi élet szempontjából is. 

Márti végre talált munkát, a Jegymesternél dolgozik mától, sok jó ember kollégájaként. Remélem vigyázni fognak rá. Úgyhogy most kezd idebent is tavaszodni, vannak lehetőségeink, vannak reményeink, pedig ripityára törtem a kocsimat egy jobbkezes nem megadásával, még az is lehet, hogy totálkár (gazdasági). De majd ma kiderül. Hullámvasút az élet, de legalább nem hányok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr181978425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása