Feküdj le velem!

Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?


Ha te is akarod, ágyba viszlek. Elringatlak és ígérem, jó lesz neked.

Természetesen nem szexuális szolgáltatást kínálok, hanem az egy évvel ezelőtt született Mindwaves című egyórás altatózenémet, amelyet a World Sleep Day (Alvás világnapja) alkalmából készítettem. Idén is megrendezik ezt az eseményt és idén is Tangram zenéje fogja kísérni a sajtótájékoztatót. 

A Mindwaves album egy elalvást segítő zenei anyag, amely lassú ritmusaival és speciális hangeffektusokkal alvásra hangolja az agyadat, mindenféle kemikália és egyéb segédeszköz használata nélkül.

Hogyan hallgasd?

Az ágyadban fekve, a hi-fi tornyodon vagy fülhallgatón keresztül. Engedd, hogy átjárjon a zene és hagyd, hogy elringassanak a hullámok. 

Miért hallgasd?

Mert nem tudsz aludni. Mert rossz gondolatok motoszkálnak a fejedben. Mert nyomasztanak dolgok. Mert kellemesen szeretnél aludni. Mert valami érdekesre vágysz.

Mennyibe kerül ez neked?

A Mindwaves album csupán 5 dollár (kb 1100 forint). Letöltöd a weboldalamról, és már hallgatod is. Aztán ha tetszik, véleményt mondasz róla. Ha nem, akkor is. Egyet tudnod kell: egy alvásklinika több éve folyamatosan használja terápiás célzattal a Mindwavest és meggyőzően kimutatható a jótékony hatása.

Hol vásárolhatod meg?

A weboldalamról, paypallel vagy netes bankkártyával. http://bitly.com/mindwaves itt kattints a "BUY" gombra. 

Szép álmokat, aludj jól!

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr311827778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aDoayen@HWSW 2010.03.31. 11:31:48

soundcloudra nem teszed fel?

Tepi · http://tangram.hu 2010.03.31. 13:06:58

@aDoayen@HWSW: már terveztem, egy teaser fent van jelenleg a soundcloudon, ott van link a letöltéshez az egész anyagra.

rémTündér /aprócska kismacska./ 2010.05.12. 15:12:46

aaaaaaaaa. összekötötted a két legjobb dolgot. az alvást a zenével. mivel mostanában nem sokat alszom, belefülelek az albumba, pont elfér még a post-metal mellett. :)

Tepi · http://tangram.hu 2010.05.12. 15:13:48

Köszi :) várom a véleményeket!

Dream. 2010.05.12. 15:14:35

ha olyan ingyenes, és szabad próba akkor miért teszed feltététellé, gyűjtesz user mail címeket? Személyes információkat :)

Tepi · http://tangram.hu 2010.05.12. 15:16:21

@Dream.: Meghallgathatod az albumot, a bandcampes oldalon, ott nem kell megadd a mail címedet. Amúgy azért kérem el a címet, hogy ha megjelenik egy új album vagy koncertem lesz, akkor tudjalak értesíteni.
süti beállítások módosítása