RENDKÍVÜLI! Ingyenes Tangram-zenék országszerte!

Azonnal közölhető:

A rendkívüli hóhelyzetre való tekintettel a - NER értelmében egyeztetve az ország vezetőivel - a Tangram-zenék több mint 95%-át ingyenessé tettük. A nyugalmat árasztó, instrumentális (magyaroknak: csak hangszeres) dallamokat mostantól ZÉRÓ összegért (tehetősebbeknek tetszőleges pénzért) le lehet tölteni, lehet róluk beszélni (egyesek FÜL-ke forradalomról pletykálnak).

Sajnos a nemzetközi karvalytőke nyomására a Layers című albumot nem áll módunkban ingyenessé tenni, mivel a Burkusok országában nem tekintenek elnézően a hóhelyzet miatt nehéz sorsra jutott magyarok pénztárcájára, ezt továbbra is 5 AMERIKAI!!! dollárért lehet megvásárolni. Azonban a többi 20 kiadványunkat szabadon lehet tölteni, Isten kegyelméből. A hallgatást, letöltést, rajongást a http://tangram.bandcamp.com oldalon javasoljuk elkezdeni.

Minden otthonmaradott és külvilágtól elzárt honfitársunknak kellemes hallgatózást kívánunk, 

a Tangram hivatalos sajtómunkásai

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr595017226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása