LOOM koncert az A38-on szeptember végén

424344_10151126250162074_691360333_n.jpegSzeptember 28-án és 29-én az A38 vendége lesz a német LOOM együttes, amely kétharmad részben a Tangerine Dream együttes extagjaiból áll. A Jerome Froese és Johannes Schmoelling mellett Robert Waters (nem keverendő Roger Waterssel!) alkotta trió nem sokszor koncertezik, idehaza azonban máris két előadás lesz, egy ülő és egy álló. Szintetizátordömpingre kell készülni, régi és új slágerekre, zongorára, tökéletes hangulatra.

Az a megtiszteltetés ért, hogy mindkét este én játszhatok a zenekar előtt, egy órás bemelegítést nyújtva a közönségnek. Valószínűleg ez lesz a két utolsó fellépésem, tehát itt még alkalom nyílik egy közönségtalálkozóra :)

Két hete már találkoztam Jerome-mal, aki Edgar Froese fia, ültünk az A38 éttermében és beszélgettünk, vicces volt, meg érdekes, hogy alkalmam nyílt találkozni vele. A fenti kép ekkor készült.

Jegyeket itt lehet vásárolni: http://a38.hu/hu/program/loom

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr234754112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása