Nagyheti készülődés

wedding.jpgIgaz, hogy Pünkösd jön, de nekünk ez a nagyhét. Szombaton lesz az esküvőnk (április 28-án már megvolt a polgári), szervezés szervezés hátán, de reméljük, hogy a szombati napra már minden elrendeződik és csak a szépre kell koncentrálnunk. Nagyon izgulunk, hogy jó idő legyen, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy kánikula lesz. Sőt, még egy kis esőt is ígérnek. No, de reméljük tévednek.

Pénteken már elkezdtük a helyszíni előkészületeket, felszereltük a színes lámpaerdőt a mennyezetre (egy hatalmas, 1200 négyzetméteres fedett csarnokban lesz a lagzi - el is neveztük Hodály Zoltán Csarnoknak) abból már "csak" egy kis villanyszerelés van hátra, most pénteken pedig a munka 90%-át kell elvégezni, díszítés, asztalok, székek, terítés, színpad építés, hűtőkocsi beüzemelés... pihenni is lesz reméljük időnk, hogy szombaton ne két zombi álljon az oltár előtt, hanem pirospozsgás pofival kezdhessük az életünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr384529015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása