Közösségi erő és zenekiadás 2011

A tavalyi évben rengeteg időt és energiát (=pénzt) fordítottam arra, hogy 5 új albumot jelentessek meg és tegyem elérhetővé a nagyközönség számára. A támogatók és a lelkes rajongók jóvoltából körülbelül 400 dolárnyi támolgatás gyűlt össze a bő fél évben, amióta elindítottam a neten keresztüli lemezárusítást a http://tangram.bandcamp.com oldalon. Viszont idén nem lesz annyi lehetőségem zenéket készíteni: egyetlen lemez felvételére lesz időm, pénzem, energiám. Ezt az egy lemezt - Monorail névre fog hallgatni - viszont szeretném nagyon nagyon jól elkészíteni és ehhez a közösség erejét szeretném felhasználni: a gofundme.com-on alapítottam egy projektet, amelynek célja 5000 dollár összegyűjtése lenne a lelkes rajongóktól (kiszámoltam: ha minden rajongó egy dollárt adományoz, akkor összegyűlik a cél). Nem tettem határidőssé a projektet, ugyanis nem sürget az idő: ha összejön a pénz, összejön, ha nem, akkor nem - de akkor lemez sem lesz. 

Szóval ezúton kérnék mindenkit, aki a zeném iránt érez némi vonzalmat, netán elkötelezettséget, hogy akár egyetlen dollárral (vagy bármilyen fizetőeszközzel) támogassa a munkát, hogy létrejöjjön a nagy közös cél, az ÚJ TANGRAM ALBUM!

Az adakozást a projekt weboldalán lehet megtenni: http://www.gofundme.com/Tangram-Monorail

 

Előre is köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr452567624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása