Nem twittelnek eleget a magyar celebek

A napokban indult www.celebstalk.hu oldal statisztikáiból az derül ki, hogy nem sok magyar híresség használja ki a twitter előnyeit, míg külföldi kollégáik zsákszámra írják magukról a szövegeket. 

(Nem) megmondóemberek

Pedig vannak olyan ismert személyiségek, akiknek a twittjeire sokan lennének kíváncsiak. Például Vágó István (http://www.twitter.com/vagoi) hiába regisztrált be hónapokkal ezelőtt, egyetlen twittet sem publikált. Vagy vehetnénk például Király Viktort (1 csirip) vagy Debreczeni Zitát és Boros Lajost, akik két-két csirippel a sereghajtók közé tartoznak.

Pedig a www.celebstalk.hu oldal látogatói statisztikája azt mutatja, hogy az emberek kiváncsiak lennének a személyes információkra és nem a bulvármagazinok által átszűrt (vagy kitalált) eseményekre. 

A szószátyárok

Meg kell említeni a másik oldalt is: Brunner Zsolt például túl van az 1300. csiripjén, őt követi 400 körüli twittel Winkler Róbert. Ők viszonylag gyakran értesítik "rajongóikat" a velük történt dolgokról. 

Aggodalomra semmi ok: a www.celebstalk.hu látogatottsága lassan meggyőzi a celebeket, hogy ezt a médiumot is használhatják a rajongói igények kielégítésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr21420019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása