Mike Oldfield új albumon dolgozik

oldfield1_2289880b.jpegA tubular.net fórumon jelent meg tegnap a hivatalos info, hogy Mike Oldfield nagy erőkkel dolgozik az új lemezén. A dobokon kívül minden hangszeren ő játszik, csak basszusgitár, elektromos gitár, hammond orgona és vonósok fognak szólni a lemezen, tehát "unplugged" album lesz. Kilenc dal kész van, készül a tizedik, a demó felvételeken egyelőre Mike énekel, de már folyamatban van a híres és kevésbé híres énekesek és énekesnők kiválasztása.

Oldfield lemeztársasága, a Mercury/Universal elégedett a készülő lemezzel, ennél már csak az fontosabb, hogy a hallgatók is elégedettek legyenek vele. Egy vevőjük már biztosan van!

Sokáig úgy hittük, hogy a Music of the Spheres lesz Oldfield utolsó lemeze. Akkoriban azt nyilatkozta mindenhol, hogy a lelki békéjének keresésére szolgáltak a lemezei és mivel végre megtalálta azt, így már nincs szüksége a továbbiakban zenét írni. Most két lehetőség van: vagy mégsincs meg az a lelki béke (vagy elmúlt azóta), vagy pedig egyszerűen egy zenésznek zenélnie kell. Személy szerint a másodikra szavazok.

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr734896557

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mike Oldfield 20 évvel ezelőtt 2012.11.11. 21:54:18

Nem kevesen szeretik ezt a skót zenészt, de sokkal többen rajonganának érte, hanem csak az évtizedekkel ezelőtti Moonlight shadow című számát ismernék. A következő videón az például nincs rajta! Szerencsére... utóirat néhány nappal később: a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása