Barománc - William Gibson Neurománc c. regényének paródiája

Gimnáziumban (1993-ban) kaptam barátomtól kölcsön a Neuromancer c. regényt, amely akkora hatást gyakorolt rám, hogy rögtön megírtam a paródiáját. Most ismét elérhetővé teszem, eddig itt-ott felbukkant, de itt végső nyughelyére találhat. Ha ismered az eredetit azért, ha nem ismered, akkor meg azért olvasd el. 

 

Egy részlet a műből:

A következő eseményekre Cassa nem emlékezett. Akárhányszor életrajzi regényt jelentetett meg, az erre az eseményre szánt oldalakra kibelezett orrszarvúk, spékelt vesék és trágyadombok fényképeit ragasztotta, az olvasók nem kis bánatára.
Amikor visszatért az eszmélete, azon kapta magát, hogy ha a bal kezét akarta mozgatni, a jobb lába mozdult, és fordítva. Bepakolták egy fekete autóba, és az első sarkon kidobták az árokba.

 

Itt van az egész pdfben.

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr562451710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása