Logic Pro 8 elindítása OS X 10.7 (Lion) alatt

A minap a régi Snow Leopardomat 10.7 Lion operációs rendszerre cseréltem az iMacen. Ennek mellékhatásaként nem indult el a Logic 8 a gépen, mondván, hogy nem tud futni az új OS X-en.

Van egy megoldás, amit használva újra működőképessé tehetjük a Logic 8-at, mégpedig úgy, hogy a Finderben az Applications mappában megkeressük a Logic Pro 8 appot, majd jobb klikkel a Show Package Contents-et választva megnyitjuk az alkalmazás tartalmát, és benavigálunk a Contents/MacOS mappába, ott pedig elindítjuk a Logic pro nevű parancsot. Hogy ne kelljen ezt mindig megcsinálnunk, készíthetünk rá Automatort, egyszerűen bekopizva a "/Applications/Logic\ Pro\ 8.app/Contents/MacOS/Logic\ Pro" parancsot egy új Automatizusba, aztán máris minden klassz.

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr14888681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása