Évadnyitó

Jó ritkán írok errefelé, nem is leszek híres blogger...

Sziasztok, egyben boldog új évet kívánok így Január közepén! Sokan jártok erre megtudni, hogy mi van velem, mégsem kaptok túl sokat - itt. Hol is kezdjem?

Az év vége eléggé hektikusra sikerült. Volt egy munkám, ami sok időmet elvitte, majd a fizetségnél derül ki, hogy a megrendelő nem óhajtja kifizetni a munkámat. 3 hét munkája vált feleslegessé, 3 hétnyi nem rossz bevétel maradt el - ez szeptemberben történt -, a teljes utolsó negyedévem ennek fényében telt, ugyanis deficithullámba kerültem, likviditási folytonossági hiány lépett fel. Közben az egyik nagyprojektem főnöke sem adta meg elmaradt két évi fizetségemet, és kiszált a buliból, itthagyva egy kész portállal, és hatmillió forint igéretével. Úgyhogy a tavalyi reményeim, miszerint az idei évet már új lakásban kezdhetem, elillantak.

Most, év elején elég fontos és nagy projektek kezdődtek/kezdődnek el, egy külföldi lemezszerződés van a zsebemben, írom a következő albumot, egy nagyon segítőkész zeneszerető ember vett a szárnyai alá, 2010 a Tangram éve lesz... :) Van egy új számom, gondolom a többség nem innen értesül róla először, a youtubeon megtalálja aki keresi. Az új lemezem címe Vermillion lesz, ez egy vörös színárnyalat neve, öcsémmel egy új vizuális stíluson dolgozunk, videoklip és lemezborító tekintetében.

Munka fronton is sok érdekes és nagy dolgot csinálok, tanulva a hibáimból előszerződéssel... Folyamatosan növekszik a www.celebstalk.hu és a www.miteszel.hu oldalaim látogatottsága, iPhone játékfejlesztések vannak félkész és ötletszinten, flash játékok is (pontosan kettő, egyet lányommal Petrussal találtunk ki - ez egy többszemélyes játék FAGYIKKAL, a másik egy zenei játék - lesz, ha elkészül).

Lett egy gabonasiklóm (ez egy kígyófajta, nagyon szép és szeretem, jól érzi magát a stúdiómban). A neve Ká, és úgy tűnik társra vágyik. Remélem tavasszal kaphat egy kislánykígyót, hogy elüssék az időt a kis barlangjukban.

Pénteken síelni indulunk, idén is meg szeretném úszni baleset nélkül. Helyszín ugyanaz mint tavaly: Orcieres. 

Október óta egy pszichodráma csoportba járok, önismereti céllal. Nagyon hasznos és nagyon fontos dolgok derülnek ki, még hátra van 2 év... (havi rendszerességgel egy hétfői napot foglal el). 

Ha gyakrabban akarsz rólam olvasni, a twitteren megteheted, twitter.com/tepi77 vagyok, vagy @tepi77 ha így jobban tetszik... Remélem gyakrabban fogok tudni írni ide is...

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr701683331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása