Népszerű szangvinikus

Napsütést varázsol a házba. Imádja az élet tündérmeséit és boldogan akar élni. Nem rejti véka alá érzéseit, mulatsággá változtatja a munkát és élvezi a társaságot. Minden új élményt izgalommal vár, a megtörtént eseteket színes beszámolókban idézi fel. Derülátó és társaságkedvelő.

Nem rendelkezik több tehetséggel és adottsággal mint mások, viszont mindig vidámabbnak látszik. Pezsgő egyénisége és természetes kisugárzása magaköré vonzza az embereket. Számos követőre talál. Munkahelyén is a figyelem homlokterébe kerül, emeli a társasági összejövetelek fényét. Karácsonyra feldíszíti az irodát. Izgalmassá teszi a szürke hétköznapokat. Ég a vágytól, hogy a figyelem középpontjába kerüljön és adottságai, valamint színes történetei révén a társaság kedvencévé válik.
Nem erős oldala a nevek, időpontok, helyek és tények megjegyzése, az élet szín gazdag részleteit viszont páratlan tehetséggel képes észben tartani. Gyengéd és érzelem gazdag lélek.
Nem fél a szerepléstől. Veleszületett drámai érzéke és magnetikus vonzereje révén a reflektorfénybe, a kamerák elé kívánkozik. Irtózik az unalomtól és felpezsdíti a kedvetlen társaságot.
Kiválóan alkalmas rendezvények megnyitására, vendégfogadásra, házigazdának, szertartásmesternek és klubvezetőnek. Derűt és lelkesedést lop a legkomorabb szívekbe is.
Csupa naiv ártatlanság. Jóhiszeműségét és gyermeki egyszerűségét idős koráig megőrzi. 
Hamar lelkesedik szinte bármi iránt. Mindenfajta tevékenységbe bevonható, aktív.
Bírja az iramot nap-nap után.
Kíváncsi. Minden érdekli. Gondolatai gyorsan csapongnak. Mindig mindenről tudni akar. Nagyon izgatja minden olyasmi is, amihez ( még ) nem ért. Örök gyerek.
Segítőkész és közkedveltségre törekszik, a következményekkel nem törődve bármit elvállal. Színes alkotó egyéniség. Mindig izgalmas és eredeti ötleteket eszel ki. alkotó szelleme nap mint nap újabb erőpróbákra vágyik. Serkent és elbűvöl másokat. A vezetési stílusa kifinomult. Az indításhoz jól ért, de a befejezéshez másokra van szüksége. Könnyen barátkozik. Remek fellépése olyan látszatot kelt, mintha másoknál izgalmasabb életet élne.
A kitartás nem jellemzi. Ritkán valósítja meg bármely tervét. Hibáit nem ismeri el. Olyan megnyerő egyéniség, hogy el sem tudja képzelni, hogy neki bosszantó hibái lennének. Túl sokat beszél. Néha túloz. Kerüli a problémákat és a kellemetlen helyzeteket ezért ritkán törődik mások igényeivel, Nem törekszik eléggé arra, hogy érdeklődjön mások iránt. Egoistává válhat.
Mint barát ingatag és feledékeny. Ritkán veszi a fáradságot, hogy igaz baráttá váljon.
Társalgás közben folyton közbeszól és mások helyett válaszol ezért udvariatlannak tűnik. Néha szétszórt és értetlen.
Hibái ellenére értékes ember mert naiv ártatlanságot csempész a fásultság helyébe, 
Derűt lop a szorongó szívekbe Alkotóereje és elbűvölő természete megszínesíti a szürke hétköznapokat.

(via azallasportal.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr911527781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása