Lotus Notes

Egy éve kizárólag maces gépeken dolgozom. Mindenféle zenei, programozási és egyéb tevékenységeket tudok rajtuk csinálni. KIVÉVE, amikor Lotus Notesot fejlesztek, ahhoz elő kell vennem a régi PC-s notebookomat, mert az IBM nem képes egy maces fejlesztői klienst csinálni 6.5-höz (például). Most megint van egy tök jó kis Notesos projektem, hát, elővettem a notebookot. Tele volt vírussal, lassú, baromi nagy és nehéz. Hát, meglátom, hogy boldogulunk együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr31383197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepi · http://tangram.hu 2009.09.16. 08:10:04

Készülődik, hogy rátegyem. Eddig olyan jól megvoltam nélküle, kicsit "bepiszkolódás"-érzésem lenne tőle, úgy érzem... :)

Aryo 2009.09.16. 13:04:04

Ne legyünk már bénák. :) Minek Parallels? Ha ott a BootCamp és natívan futtathatod a vindózt. Csak vindóz üzemmódban kell bootolni. Tepi ha akarod felrakom neked. Csak ne bénázz már :)

csibar · http://csibar.com 2009.09.24. 11:33:24

Felesleges a BootCamp szerintem :) Sok esetben gyorsabb a Parallels és minden pénzt megér, hogy többi dolgot (amihez nem szükséges Win) meg csinálhatom OS X-en.

Tepi · http://tangram.hu 2009.09.24. 11:36:52

Úgy látom, kezd kialakulni egy BootCamp - Parallels vita. Megkérném a hozzáértőket, hogy esetleg fejtsék ki a pro/con érveket, hogy jobban tudjak dönteni!

Előre is köszönöm

csibar · http://csibar.com 2009.09.24. 15:17:14

Nincs vita, csak elmondtuk, hogy nekünk melyik a kényelmesebb. :)

Szerintem mindkettőnk részéről egyszerűbb és jobb, ha keresel valami BootCamp/Parallels összehasonlítást.

Annyit mondanék viszont, hogy számomra az a nyerő feature a Parallels-ben, hogy el tudom különíteni a Mac-es teendőket a Windows-osoktól - nem kell mindent Windows-on csinálnom. Szerencsére.
süti beállítások módosítása