Három ajándék track év végére

A Layers megjelenése után kedvem támadt különálló, nem egy koncepció mentén létrejövő zenéket írni. Ezek úgy publikálódnak, ahogy elkészülnek, nem várom be őket egy albumba rendezve. A tervek szerint hetente-kéthetente kijön egy ilyen "dal", a legkülönfélébb stílusaimban. Ezek aztán később egyben is letölthetőek lesznek, de most még nem ott tartok.

Szóval, november végén elsőnek a 0BC245 készült el, a titokzatos cím nem egy színkódot takar.

Másodiknak december 17-én a Termik került fel a Bandcamp oldalamra.

Harmadszorra ma (december 21-én) a Footprints in the Snow látott napvilágot, ami akár egy kis történet is lehetne, egy férfi gyalogol a hóban, megáll, majd a zene végén egy nagy sóhajjal továbbindul. Közben nem tudjuk, mi történik vele, megfejtéseket a szerkesztőségbe várok :)

Mindhárom dal természetesen letölthető a Bandcamp oldalról, vagy akinek karácsonyi kedve van, az még egy kis aprópénzt is dobhat a PayPal-kalapba érte.

A SoundCloudon egy setben gyűjtöm ezeket a zenéket, egyben lehet hallgatni itt, vagy a következő linken (folyamatosan bővül): https://soundcloud.com/tangrammusic/sets/repository

Ezekkel a zenéimmel kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és egy szuper új évet!

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr1004976341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása