Hogyan nem lettem dollármilliomos?

Érdekes történet ez. Három hete felkeresett egy aláfestőzenékkel kereskedő stúdió, hogy az amerikai Verizon számára készülő Androidos reklám alá kérjenek tőlem zenét. Azért gondoltak rám, mert egy lemezem kapcsán felmerült bennük, hogy egy Daft Punk stílusú zene megírására képes lehetek, a Verizon pedig egy ilyen jellegű dalra gondolt. 
A reklámzene másnapra elkészült, majd hosszas várakozás kezdődött, hogy vajon a rendező rábólint-e a zenémre. Annyi info volt még a stúdió részéről, hogy nagyon magas összeg áll rendelkezésre honorárium gyanánt. 
Igyekeztem nem gondolni ez utóbbiba, nem beleélni magam semmibe, jobb a végén pozitívan csalódni. 
Ma reggel jött az értesítés, miszerint: a rendező rábólintott a zenémre, azonban a Verizon megversenyeztette a Daft Punkot is (illetve egy, már meglévő számukat) és végül a zenekar kapta a megbízást valamint a honoráriumot, ami hétszámjegyű összeg, dollárban. Szerencsére minderről csak a dolog végén értesültem, így nem okozott csalódást az összeg "elvesztése". 
Azonban az ügynek van folytatása is: a stúdió most a World War Z trailerén dolgozik (ezt forgatták nálunk Brad Pittel), és megkérdezték, hogy dolgoznék-e nekik.

Rajtam nem múlik. Csak ne Clint Mansellel vagy Bear McCrearyvel versenyeztessenek, újabb dollármilliókért :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://tepi.blog.hu/api/trackback/id/tr873406071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása